Pervaz exterior

Pervazurile de exterior sunt realizate din aluminiu de cea mai inalta calitate, vopsite in camp electrostatic, ideale pentru exterior, deoarece sunt rezistente si previn scurgerea apei de pe fereastra pe zidul cladirii. Sunt disponibile in mai multe culori. Capetele sunt acoperite cu capace din plastic pentru a proteja spaletul.

Pervazul de exterior se alege in functie de latimea dorita:

75mm150mm225mm300mm
100mm175mm250mm
125mm200mm275mm

Pervaz interior

Pervazele de interior protejeaza si decoreaza imobilul, creeaza o atmosfera placuta de confort, constituie un element decorativ, completeaza cu succes tamplaria termoizolanta. Sunt rezistente la umiditate. Culoarea pervazelor este disponibila in culoarea tamplariei.

Pervazul de exterior se alege in functie de latimea dorita:

150mm250mm350mm
200mm300mm400mm

Plasa anti-insecte

Plasa anti-insecte este usor de utilizat si intretinut. Cadrul este realizat din aluminiu de culoare alba sau maro, iar plasa din fibra de sticla.

Plasele pentru usi de balcon si de acces sunt prevazute cu ranforsari la partea de jos si mijloc pentru o durata de folosire ridicata precum si cu balamale cu arc pentru o utilizare usoara.

Plasele pentru ferestre sunt demontabile in cateva secunde. Pot fi prevazute cu coltare fixe sau balamale din pvc cu o durata mare de folosire.

TOP