Sticlă dublă tip LOW-E

- Izolare termică medie
- Aport ridicat de căldură si lumină din exterior
- Recomandat pentru bugete mici
- Recomandat pentru ferestre fără expunere solară îndelungată

Sticlă dublă tip SOLAR

Izolare termică medie Aport scăzut de căldură din exterior Aport ridicat de lumină din exterior Recomandat pentru bugete mici si medii Recomandat pentru ferestre cu expunere solară îndelungată

Sticlă triplă cu dublu LOW-E

Izolare termică ridicată Aport ridicat de căldură si lumină din exterior Recomandat pentru bugete medii si mari Recomandat pentru ferestre fără expunere solară îndelungată Recomandat pentru case pasive

Sticlă triplă cu LOW-E și SOLAR

Izolare termică ridicată Aport scăzut de căldură din exterior Aport mediu de lumină din exterior Recomandat pentru bugete medii si mari Recomandat pentru ferestre cu expunere solară îndelungată

Primăvara

Te bucuri de temperatura perfecta si lumina ideala indiferent de anotimp.

Confort: este menținută o atmosferă plăcută tot timpul anului, iar refexivitatea oferă inti-mitate.

Vara

Sticla SOLAR reflectă de doua ori mai multa energie solara decat un vitraj dublu obisnuit, fara a mai fi nevoie de o protectie solara suplimentara.

Temperatura ideală: Confortul si racoarea sunt asigurate chiar si in zilele caniculare.

Costuri de climatizare mici Cantitatea de energie solara care patrunde in casa este limitata, fiind diminuată nevoia de utilizare a aerului conditionat.

Toamna

Tranzitia catre anotimpul rece devine insesisabila.

Economie: sunt suprimate costurile premature pentru incalzire.

Iarna

Vitrajul cu sticlă SOLAR ofera o izolatie de 3 ori mai mare decat cea a unui vitraj dublu obisnuit, avantajele fiind evidente:

Caldura si confort: se diminueaza pierderile de caldura si se reduce semnificativ zona rece de disconfort din apropierea ferestrelor.

Economii semnificative: O izolare termica eficienta inseamna un consum redus de energie.

Warm Edge

Distanțierii Warm Edge sunt realizați din materiale compozite si au o conductivitate termica mult mai redusă în comparație cu distanțierii convenționali din aluminiu.

Acest lucru are o contribuție substanțială la îmbunatățirea comfortului termic al locuintelor. Plusul de izolare este asigurat prin reducerea puntilor termice formate perimetral pe marginile geamurilor termoizolante.

TOP