Sistem bluEvolution 82


Adancime constructivă: 82 mm

6 camere de izolare termică

Sticlă: 52 mm

Variante design drept la exterior si curbat la interior

Izolare fonică ridicată 47 dB

Coeficient de transfer termic redus Uw = 0,76 W/(m2K)

3 garnituri de etansare

 

Cea mai recenta generatie de ferestre bluEvolution 82 este o combinatie de tehnologii inovatoare cu performante potrivite chiar si pentru casele pasive. Un sistem special de profile cu 6 camere PVC cu o latime de 82 mm, in combinatie cu garnituri prevazute cu camera de aer si sticla bicamerala realizata cu baghete distantier calde, va permit sa obtineti unul dintre cele mai bune sisteme disponibile pe piata.

 

Recomandat pentru:

 • Proiecte cu buget mediu/mare
 • Case cu izolatie sporita (ex. polistiren/vată 15 cm)
 • Reabilitari termice

Personalizare fereastra

Avantajele feroneriei Roto NT:

Garantia producatorului (ROTO) este de minim 15.000 de cicluri inchis-deschis (la 3 actionari pe zi rezista în jur de 15 ani).

Rezistenta sporita la actiunea musafirilor nepoftiti - prin închiderea multipunct precum si prin posibilitatea montarii de elemente antiefractie.

Adaugă un strop de inspirație

Alege ce ți se potriveste! Indiferent de stilul casei tale, avem o gamă largă de culori si nuanțe potrivite.
De la albul antic, elegant, pană la mahon sau albastru - oțel, gama de culori este impresionantă.

 • gama variată de culori si decoruri.
 • folii cu protecție UV.
 • folii cu textură de lemn la atingere.
 • posibilitatea de alegere a culorilor diferite la interior si exterior.

Sticla dubla tip LOW-E

Sticlă dublă tip LOW E

Sticla dubla tip solar

sticla dubla tip solar

Sticla tripla cu dublu LOW-E

Sticla tripla cu dublu LOW E

Sticla tripla cu LOW-E și SOLAR

Sticla tripla cu LOW E și SOLAR

Plasa anti-insecte

Plasa anti-insecte este usor de utilizat si intretinut. Cadrul este realizat din aluminiu de culoare alba sau maro, iar plasa din fibra de sticla.

Plasele pentru usi de balcon si de acces sunt prevazute cu ranforsari la partea de jos si mijloc pentru o durata de folosire ridicata precum si cu balamale cu arc pentru o utilizare usoara.

Plasele pentru ferestre sunt demontabile in cateva secunde. Pot fi prevazute cu coltare fixe sau balamale din pvc cu o durata mare de folosire.

Pervaz exterior

Pervazurile de exterior sunt realizate din aluminiu de cea mai inalta calitate, vopsite in camp electrostatic, ideale pentru exterior, deoarece sunt rezistente si previn scurgerea apei de pe fereastra pe zidul cladirii. Sunt disponibile in mai multe culori. Capetele sunt acoperite cu capace din plastic pentru a proteja spaletul.

Pervazul de exterior se alege in functie de latimea dorita:

75mm150mm225mm300mm
100mm175mm250mm
125mm200mm275mm

Pervaz interior

Pervazele de interior protejeaza si decoreaza imobilul, creeaza o atmosfera placuta de confort, constituie un element decorativ, completeaza cu succes tamplaria termoizolanta. Sunt rezistente la umiditate. Culoarea pervazelor este disponibila in culoarea tamplariei.

Pervazul de exterior se alege in functie de latimea dorita:

150mm250mm350mm
200mm300mm400mm

 

Rulourile exterioare aduc un plus de protectie termica si fonica, reducand seminificativ costurile de energie atat pe timp de iarna cat si pe timp de vara.

Odata ce ruloul este coborat, intimitatea si siguranta familiei dumneavoastra nu vor mai fi o problema. Mai mult, ruloul exterior ofera o protectie in plus impotriva prafului si a intemperiilor ce se pot ivi.

Caseta ruloului este din PVC si e prevazuta cu termoizolatie din polistiren, ceea ce îmbunatateste coeficientul de izolatie termica si fonica al casetei si preîntampina formarea condensului.

Carcasele se deschid fie prin spate, fie pe dedesupt, prin rotirea panoului de control interior.

tipuri de actionari

Pentru a păstra valoarea si a garanta funcționarea corectă a ferestrelor si usilor pentru o perioadă îndelungată, este necesară curățarea periodică a sticlei si a profilelor precum si gresarea feroneriei.

PROFILE

 • Suprafața exterioară, interioara si zona dintre garnituri trebuie curățate în mod regulat.
 • Pentru curățarea profilelor de ferestre, vă rugăm să utilizați detergent de uz casnic usor (detergent de spălare vase), fără detergenți abrazivi si fără ingrediente care conțin solvent.
 • Intotdeauna clătiți cu apă limpede.
 • Verificati să nu fie obturate sistemele de drenaj (fante si găuri); dacă este necesar, curățați cu atenție.
TOP